Ceramică şi Porţelan

Pachetul de produse Power Solution de la Delcam a venit în ajutorul multor companii, cum ar fi Wedgwood sau Homer Laughlin în industria ceramicelor destinate utilizării în gospodării ori Eljer Plumbingware în industria obiectelor ceramice sanitare, de la design până la execuţia propriu-zisă a produselor ceramice rapid şi eficient.

Pachetul Delcam Toal Modelling de instrumente pentru design permite designurilor complexe 3D să se dezvolte mai repede sau celor tradiţionale să fie importate din mediul fizic, concret. Acestea pot fi apoi manipulate în întregime, luându-se în considerare distorsiunile care apar în timpul execuţiei efective. Texturile complexe şi reliefurile pot fi uşor adăugate formei pentru a conferi un design unic. Înaintea începerii producţiei, designurile noi pot fi vizualizate rapid în mediul propriu.

Designul de produs poate fi ulterior utilizat pentru a genera modele master şi instrumente de design. Traseele pot fi produse în sistemul CAM PowerMILL pentru a genera instrumente hard sau soft. Conceptele pre-producţie pot fi produse uşor, folosind Prototipajul rapid sau Prelucrarea la viteză superioară.

 Beneficii: