Gravură şi prelucrarea lemnului

De secole, sculptorii de lemn talentaţi modelează repere 3D pentru diverse edificii din imediata vecinătate. Întotdeauna, succesul însemnelor a depins de cât de repede acestea pot şi se pot comunica pe sine, astfel încât să creeze o impresie de lungă durată. Dacă o pictură poate spune o mie de cuvinte, atunci, un produs dimensionat al zilelor noastre ar trebui să povestească file întregi de vorbe despre ceea ce el reprezintă.

De la introducerea lor, traseele de format mare CNC au început să înlocuiască instrumentele tradiţionale, permiţând afacerilor simbol să-şi schimbe sensul la 180 de grade, în timp record. Totuşi, pentru a obţine maximum din traseul sau din maşina CNC, creatorii de simboluri şi lucrătorii în lemn au nevoie de un soft suficient de puternic, nu doar care să permită artizanului să conceapă designul la acelaşi nivel şi la aceeaşi flexibilitate a detaliului ca şi înainte, ci de asemenea, să calculeze trasee sigure pentru a opera cu maşina.

ArtCAM Pro

Art CAM Pro oferă design complet şi soluţii de traseu CNC pentru creatorii de simboluri şi lucrătorii în lemn. ArtCAM Pro transformă imediat schiţa concepută de client sau designul într-un produs 3D de înaltă calitate.

Instrumentele de desen 2D ale programului, strategiile de prelucrare flexibilă şi modelare avansată 3D, toate au fost create pentru a uşura munca zilnică, pentru a-i creşte productivitatea şi profitabilitatea. Strategiile de prelucrare CNC ArtCAM Pro sunt mai rapide, mai precise, 100% sigure şi asigură traseului o utilitate eficientă şi profitabilă.

 Pentru mai multe detalii vă rugăm vizitaţi : www.artcam.com

 Beneficii: