Prototipaj rapid

Introducerea prototipajului rapid a oferit companiilor din multiple domenii, ocazia perfectă de a-şi creşte cota de piaţă, lansând produse noi mai repede. Pentru a vă bucura de toate avantajele acestei tehnologii, este esenţial să dispuneţi de sistem CADCAM care să genereze modele de prototipaj rapid precise şi cu definiţie completă. Acestea sunt deseori imposibil de realizat din cauza restricţiilor de stilizare a software-urilor de modelare a solidelor, pe când opţiunea Hybrid Modeller a lui Delcam PowerShape asigură realizarea lor simplă şi într-un timp scurt.

Software-ul Power Solution de la Delcam a fost deja folosit cu succes, alături de echipamente de prototipaj rapid în producţia prototipurilor corespunzătoare pre-testării pentru formă şi dimensiuni. În plus, s-au produs tipare prototip şi instrumente speciale astfel încât mostrele să fie produse din acelaşi material ca şi produsul final.

Power Solution include module rapide, dinamice, pentru toată gama de modele CAD de tip point cloud data. Astfel, utilizatorii pot trece direct de la aprobarea prototipurilor la producţia de masă în cel mai scurt timp posibil.

CopyCAD a fost folosit cu succes cu o gamă largă de sisteme de prototipaj rapide, cum sunt: