ArtCAM PRO

ArtCAM Pro

PowerShape pentru designeri
ArtCAM Pro - soluţie completă pentru obţinerea de bijuterii, gravuri, monede, medalii şi trofee, ştampile, hârtie în relief, ştanţe şi matriţe etc. Este uşor de utilizat ceea ce implică economie de timp în utilizare, viteză de desenare şi obţinerea de trasee de prelucrare de o calitate foarte bună.

 ArtCAM Pro poate genera foarte uşor relief 3D plecând de la bitmapuri 2D obţinute prin propriile posibilităţi de desenare sau prin scanare. Programul permite o sculptare interactivă cu posibilităţi de eliminare sau adăugare de material şi de nivelare a formei 3D obţinute. Deasemenea permite definirea de texturi, pune la dispoziţia utilizatorului o bibliotecă de 500 de reliefuri 3D ce pot fi editate conform cerinţelor.

Acest produs poate fi folosit pentru aplicarea de relief 3D pe modele 3D deoarece permite importul de fişiere IGES cu suprafeţe.

ArtCAM  este un pachet complet pentru oricine doreşte să producă forme artistice cu echipament CNC. ArtCAM specifică exact forma şi adâncimea formelor gravate, ceea ce este vital când lucrezi cu diferite tipuri de hârtie şi plăci.

ArtCAM Pro are şi o versiune pentru gravare în două axe şi două axe jumătate. Această versiune poate fi folosită pentru scriere şi alte gravuri 2D, generând trasee de prelucrare specifice acestor gravuri.

ArtCAM JewelSmith

ArtCAM JewelSmith este lider mondial pentru programele 3D de design şi manufactură a bijuteriilor. Uneltele de design performante, deşi uşor de utilizat, permit producerea tutror tipurilor de bijuterii, de la inele cu monturi de piatră până la medalioane şi insigne.

ArtCAM Pro pentru creaţia de simboluri şi prelucrarea în lemn

ArtCAM Pro oferă soluţii de traseere CNC şi design complet pentru creatorii de simboluri şi lucrătorii în domeniul prelucrării lemnului. Desenarea în 2D, modelarea avansată în 3D şi instrumente de prelucrare CNC flexibile, toate au fost create pentru a face munca de zi cu zi mai uşoară, mai rapidă, mai productivă şi profitabilă.

ArtCAM Pro pentru gravare şi fabricarea mulajelor

Delcam are peste 20 de ani de experienţă în dezvoltarea şi implementarea soluţiilor CADCAM în peste 80 de ţări. Delcam este singura între companiile de software internaţionale CADCAM care posedă atelier de inginerie in-house şi departament de control al calităţii, care permit testarea tuturor softurilor pe sarcini reale ce presupun exigenţe reale de calitate.

ArtCAM Pro pentru gravarea hârtiei

ArtCAM Pro este un software cu soluţii complete pentru desenarea şi gravarea hârtiei şi imprimarea în relief a matriţelor. ArtCAM Pro oferă trasee CNC rapide, eficiente şi flexibile pentru prelucrare 2D sau gravare de precizie înaltă a suprafeţelor plane. ArtCAM Pro oferă de asemenea, soluţii complete pentru designul şi fabricarea display-urilor POP şi a produselor fabricate prin modelare Vacuum sau Thermo.

» www.artcam.com