Autodesk crede ca a cumpara un sistem CAD-CAM nu este doar o simpla decizie de aprovizionare,
ci mai degrabă începutul unui parteneriat pe termen lung destinat să vă ofere cresterea beneficiilor
Dumneavoastră de-a lungul anilor.

Ce produse primesc dacă sunt în mentenantă?

  • Lunar versiuni noi ale produselor care pot fi descărcate folosind Autodesk Desktop App.
  • Aceste versiuni noi regulate asigură tinerea la zi a Dumneavoastră cu ultimele dezvoltări existente in CADCAM. Cu atât de multe versiuni noi, utilizatorii care nu au mentenantă pot rămâne repede în urmă cu tehnica.
  • Versiunile noi regulate permit utilizatorilor să fie la curent cu ultimele functionalități și să nu piardă mult timp când apar upgrade-uri mari.

Despre noile produse?

Autodesk dezvoltă continuu noi produse care sunt destinate să automatizeze multe din procesele în care sunteți implicati, reducând timpul și imbunătătind calitatea produselor. Utilizatorii cu mentenantă pot face upgrade la aceste produse noi rămânând competitivi când apar aceste ‘Step Changes’ in productivitate, de exemplu Electrode Wizard, care a redus drastic timpul necesar pentru
a produce un electrod eliminând in acelasi timp si riscul erorii umane.

Ce se intâmplă când am probleme?

  • Clientii cu mentenantă beneficiază de suportul partenerilor Autodesk care sunt capabili să vă rezolve problemele si să vă ajute la imbunătătirea procesului de productie.
  • Când găsiti noi tehnici sau limite in produsele software, acestea sunt trimise către Autodesk pentru a fi incluse in planul de dezvoltare al viitoarelor produse.

Învestiți în viitorul vostru

Prin achizitia de mentenantă investiti in dezvoltarea viitoarelor versiuni noi de produse Autodesk, care vă vor ajuta să conduceti afacerea Dumneavoastră inainte. O investitie in mentenanta este o investitie în viitorul firmei Dumneavoastră.