Acest scaner 3D este alegerea ideală pentru realizarea unui model 3D rapid, texturat și precis al obiectelor de dimensiuni medii, cum ar fi un bust uman, o roată din aliaj sau un sistem de evacuare a motocicletelor. Acesta scanează rapid, capturând măsurători precise cu rezoluție înaltă, ceea ce permite aplicații aproape nelimitate, fără utilizarea echipamentelor suplimentare.

Ușor, rapid și versatil, Eva este cel mai popular scaner și lider de piață la scanerele portabile 3D. Bazat pe tehnologia de scanare cu lumină structurată, este o soluție excelentă pentru a captura obiecte de orice fel, inclusiv obiecte cu suprafețe neagre și strălucitoare.

Image module
Image module

Eva Lite este versiunea ieftină a scanerului 3D Artec Eva, cel mai bine vândut din lume. Dispune de aceleași specificații de precizie, dar cu funcționalitate redusă. Ca rezultat, acest scanner 3D accesibil poate fi folosit pentru a face scanări 3D de înaltă calitate fără textură atunci când scanează obiecte geometric bogate, cum ar fi corpul uman.

Acest lucru face ca Eva Lite să fie o opțiune atractivă și ieftină pentru clinicile de îngrijire a sănătății cu un buget limitat sau oricine este interesat să achiziționeze un scanner 3D cu fonduri minime.

Image module

Un instrument nou de precizie și îmbunătățit pentru utilizatorii și inginerii CAD, Artec Space Spider este un scanner 3D de înaltă rezoluție bazat pe tehnologia de lumină albastră. Este perfect pentru captarea obiectelor mici sau a detaliilor complicate ale obiectelor industriale mari cu rezoluție înaltă, cu precizie constantă și culoare strălucitoare.

Capacitatea scanerului de a face geometrie complexă, muchii ascuțite și nervuri subțiri ne disting tehnologia. Este un scaner industrial 3D ideal pentru captarea de înaltă rezoluție a obiectelor, cum ar fi piesele de turnare, cheile, monedele sau chiar urechea umană, urmată de exportul modelului 3D final către software-ul CAD.

Primul scanner 3D care oferă procesare automată, Artec Leo este capabil să furnizeze cel mai intuitiv flux de lucru, făcând ca scanarea 3D să fie la fel de ușoară ca și realizarea unui videoclip. Pe măsură ce vă scanați obiectul, vedeți replica 3D construită în timp real pe ecranul panoului tactil al lui Leo. Rotiți modelul 3D, verificați dacă ați capturat toate zonele și completați toate părțile pe care le-ați pierdut.

Cu o baterie încorporată, ecran tactil și conectivitatea wireless, Artec Leo duce scanarea 3D manuală la nivelul următor. Aveți libertate de mișcare completă atunci când scanați, redirecționați un videoclip către un al doilea dispozitiv prin Wi-Fi sau Ethernet, dacă este necesar un afișaj suplimentar și încărcați datele cu o simplă atingere a unui buton. Adăugați la aceste caracteristici un design echilibrat, ergonomic, conceput pentru a face scanarea 3D într-o singură mână ușoară și confortabilă, și aveți un scaner 3D profesional de generație următoare.

Image module

Scanner 3D laser pentru scanare de la distanta cu o precizie ridicata, ideal pentru obiecte mari.

Cel mai rapid si precis scanner laser 3D pentru scanarea obiectelor de dimensiuni mari cum ar fi turbine eoliene sau navale, aeronave sau cladiri. Generand scanuri 3D de o calitate ridicata, Artec Ray scaneaza cu precizie <1mm si cea mai buna precizie unghiulara. Drept urmare datele obtinute sunt curate ceea ce mareste viteza de procesare a lor.

Image module
Image module

Scanner 3D profesional de inalta precizie de birou pentru scanat piese mici: bijuterii si stomato.

Acest scanner 3D complet automatizat a fost proiectat sa ofere scanari de calitate ridicata doar cu un click. Perfect pentru reverse engineering obiecte mici, controlul calitatii, stomatologie, bijuterii, design si altele, Artec Micro scaneaza cu o precizie < 10 microni. Creat cu scopul de a fi usor de utilizat si precis, Artec Micro va ofera ultima technologie de scanare la birou.