BENEFICII SUBSCRIPȚIE

Subscripția pentru produsele Autodesk este cea mai flexibilă și mai economica modalitate de a accesa și gestiona licențele software.

E timpul sa reinnoiti mentenanța? Treceti la subscripție si economisiti.

Principalele beneficii ale subscripției

ACCESS MAI MARE
Bucurați-vă de accesul la cele mai inovative instrumente, tehnologii și servicii care satisfac nevoile Dumneavoastra - acum și în viitor.
CONTROL FLEXIBIL
Gestionați mai bine utilizatorii și costurile, oferind acces la produsele potrivite și actualizări atunci când echipa Dumneavoastră are nevoie de ele.
PERSPECTIVE VALOROASE
Evaluați și analizați utilizarea produselor, cheltuielile, productivitatea și nevoile viitoare cu instrumente de raportare și alerte ușor de utilizat.

Access mai mare

Cu subscripția, veți avea acces la ultimele actualizări și versiunile anterioare. În plus, puteți utiliza software-ul oricând, oriunde.
Image module
ACTUALIZAREA SOFTWARE-ULUI IN PERMANENTA
Utilizați aplicația desktop Autodesk pentru a obține actualizări pentru produse, pentru a accesa serviciile cloud și pentru a primi capabilități suplimentare de îndată ce acestea sunt disponibile - sau când sunteți gata.
Image module
INSTALARE RAPIDA
Cu ajutorul contului Autodesk, puteți să permiteți instantaneu accesul utilizatorilor la produsele pe care le-ați achiziționat, instalându-le direct pe dispozitive sau permițând utilizatorilor să le instaleze pe cont propriu din aplicația desktop Autodesk.
Image module
SUPORT NOU ȘI ÎMBUNĂTĂȚIT
Alegeți asistență telefonică, chat online, e-mail sau asistență la distanță pentru a rezolva mai rapid problemele tehnice.
VIZUALIZARI COMUNE
Distribuiți online vizualizările 2D sau 3D ale proiectului și vedeți comentarii direct în produsul Dumneavoastra.
ACCESS ORIUNDE SI ORICAND
Utilizați software-ul oriunde aveți nevoie - acasă, la serviciu sau pe drum.
VERSIUNI SOFTWARE ANTERIOARE
Descărcați și utilizați versiuni anterioare ale celor mai multe programe Autodesk.

Control flexibil

Gestionarea ușoară a software-ului și securitatea îmbunătățită vă asigură responsabilitatea.
Image module
DOWNLOAD MANAGEMENT
Sortați, căutați și filtrați toate produsele și serviciile dvs. într-o singură vizualizare în contul Autodesk și alegeți metoda de descărcare care funcționează cel mai bine pentru dvs.
Image module
MANAGEMENTUL UTILIZATORILOR
Utilizați contul Autodesk pentru a gestiona accesul la produse și servicii. Atribuiți pe produs sau pe utilizator - conform cerintelor afacerii.
Image module
ACTUALIZARE SIMPLIFICATA
Îndepărtați cheltuielile administrative prin configurarea permisiunilor de actualizare a produselor și automatizarea livrării acestor actualizări către utilizatori prin intermediul aplicației desktop Autodesk.
SECURITATE SUPERIOARĂ
Puteți avea încredere că experții de securitate de la Autodesk vă vor ajuta să păstrați siguranța materialelor și să vă protejați confidențialitatea în timp ce veți găsi cele mai recente actualizări de securitate și patch-uri disponibile.
DURATA VARIABILA
Încercați instrumente noi fără a face o investiție mare în avans. Plătiți pentru perioada de timp pe care o alegeți, astfel încât să puteți gestiona mai bine software-ul și nevoile dvs. de schimbare.

Perspective valoroase

Instrumentele de raportare și notificările ușurează analiza și evaluarea utilizării software-ului, a cheltuielilor, a productivității și a nevoilor viitoare.
Image module
NOTIFICARI SI ALERTE
Obțineți informații despre starea contractului dvs. în contul Autodesk, astfel încât să puteți reînnoi sau să schimbați produsele înainte de expirarea abonamentului și pentru a evita întreruperile.
Image module
RAPORT DE UTILIZARE A CREDITULUI
Urmăriți și optimizați modul în care dvs. și organizația dvs. cheltuiți credite pentru serviciile de tip pay-as-you-go.
Image module
PLANIFICAREA BUGETULUI
Costurile de abonament sunt transparente și previzibile, ceea ce face taxarea mai ușoară direct la proiectele clienților și să faceti previziuni pentru viitor.

Suport imbunatatit

Suportul nou și îmbunătățit pentru abonați oferă modalități mai rapide și mai ușoare de a obține ajutor atunci când aveți nevoie cel mai mult. În plus față de resursele de asistență online, acum aveți și opțiunea de a programa un apel cu un specialist Autodesk pentru asistență tehnică, fără taxă suplimentară.