Producție & Mentenanță

Departamentul a fost înfiinţat în ianuarie 2003 şi este specializat în general în proiectarea şi producerea matriţelor de injectat materiale plastice, precum şi a altor tipuri de scule din categoria ştanţelor şi matriţelor.

SPECIALIŞTI CU EXPERIENŢĂ ÎNDELUNGATĂ ÎN DOMENIU, DISPUNÂND DE UN SUPORT INFORMATIC DE ÎNALTĂ CLASĂ ASIGURĂ OGLINDIREA FIDELĂ A CERINŢELOR CLIENŢILOR

În cadrul departamentul este implementat conceptul CAD-CAM pentru proiectarea şi fabricarea matriţelor.

Pentru execuţia propriu zisă a proiectelor de matriţe de injecţie se utilizează softul PowerShape şi modulele sale Toolmaker și Electrode.

Generarea automată a ansamblului matriţă se realizează folosind modulul Toolmaker din Power Shape.

Pentru execuţia efectivă a proiectelor de maşinare a matriţelor se utilizează softul PowerMill.

call center, customer service, business solutions-7040784.jpg
people, group, office-5579977.jpg
DEPARTAMENTUL ASIGURĂ CALITATE ŞI PRECIZIE DATORITĂ UNEI DOTĂRI TEHNOLOGICE PERFORMANTE

Pentru execuţia operaţiilor de frezare dispunem de un centru de prelucrare cu comandă numerică în trei axe de tip Mazak VTC 300 C de cu următoarele caracteristici principale:

 • Turaţia 12000 rot/min
 • Curse de lucru: X=1740 mm / Y=760 mm / Z=660 mm
 • Masa maximă a piesei 1400kg
EXECUŢIE DE MARE FIDELITATE ASISTATĂ DE COMPUTER ŞI MATERIALIZATĂ DE MAŞINI CNC DE ÎNALTĂ PRECIZIE

Sculele aşchietoare şi accesoriile sunt furnizate de producători consacraţi în domeniu cum ar fi: Mitsubishi Carbide, Renishaw, Shin-Yain, Erowa.

Pentru execuţia lucrărilor de electroeroziune cu electrod masiv dispunem de o maşină de tip Charmilles 20 ZNC, cu urmatoarele caracteristici principale:

 • Curse de lucru: X=300 mm / Y=200 mm / Z= 300 mm
 • Dimensiunile mesei 500x 350 mm
 • Masa maximă a piesei 500 kg
 • Masa maximă a electrodului 60 kg

Generarea automată a electrozilor se realizează folosind modulul PS Electrode din Power Shape.
Pachetele şi componentele matriţelor sunt furnizate de producători consacraţi cum ar fi: Hasco, D.M.E., Strack, Rabourdin, Bohler, Bogner.

laptop, computer, portable-2298286.jpg

Mentenanță

Autodesk crede ca a cumpara un sistem CAD-CAM nu este doar o simpla decizie de aprovizionare, ci mai degrabă începutul unui parteneriat pe termen lung destinat să vă ofere cresterea beneficiilor dumneavoastră de-a lungul anilor.

 • Lunar versiuni noi ale produselor care pot fi descărcate folosind Autodesk Desktop App.
 • Aceste versiuni noi regulate asigură tinerea la zi cu ultimele dezvoltări existente in CADCAM. Cu atât de multe versiuni noi, utilizatorii care nu au mentenantă pot rămâne repede în urmă cu tehnica.
 • Versiunile noi regulate permit utilizatorilor să fie la curent cu ultimele functionalități și să nu piardă mult timp când apar upgrade-uri mari.
Autodesk dezvoltă continuu noi produse care sunt destinate să automatizeze multe din procesele în care sunteți implicati, reducând timpul și imbunătătind calitatea produselor. Utilizatorii cu mentenantă pot face upgrade la aceste produse noi rămânând competitivi când apar aceste ‘Step Changes’ in productivitate, de exemplu Electrode Wizard, care a redus drastic timpul necesar pentru a produce un electrod eliminând in acelasi timp si riscul erorii umane.
 • Clientii cu mentenantă beneficiază de suportul partenerilor Autodesk care sunt capabili să vă rezolve problemele si să vă ajute la imbunătătirea procesului de productie.
 • Când găsiti noi tehnici sau limite in produsele software, acestea sunt trimise către Autodesk pentru a fi incluse in planul de dezvoltare al viitoarelor produse.
Prin achizitia de mentenantă investiti in dezvoltarea viitoarelor versiuni noi de produse Autodesk, care vă vor ajuta să conduceti afacerea Dumneavoastră inainte. O investitie in mentenanta este o investitie în viitorul firmei Dumneavoastră.